Als freelance filmmaker en cameraman (DOP) werk ik aan uiteenlopende projecten. Na mijn filmopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) te hebben afgerond heb ik gewerkt aan (korte) fictiefilms, documentaires, commercials, muziekvideo’s, dansfilms en opdrachtfilms. Inmiddels heb ik al vele jaren ervaring met het draaien van zowel fictie en documentaires als ook commerciële projecten. Naast mijn werkzaamheden als cameraman voor verschillende regisseurs en producenten werk ik ook veel als filmmaker. Hierbij regisseer ik het project en ben ik actief betrokken bij het ontwikkelen van het concept tot en met de montage.

Ik voel me bevoorrecht dat ik als filmmaker de kans krijg om op zoveel verschillende plekken te komen en telkens even in het leven van andere mensen mee te mogen kijken. Het heeft me in al die jaren een goed doorsnee beeld gegeven van de Nederlandse maatschappij. 

Ik zoek de uitdaging in inhoudelijke betrokkenheid naast de visuele kant van het filmmaken. Ik word bij een project betrokken om een doordachte beeldtaal te ontwikkelen die de inhoud van de film versterkt. Mijn gevoel voor licht, beweging en details probeer ik in elke project te stoppen. 

Op mijn portfoliopagina is veel van mijn werk te vinden.